← Tillbaka till startsidan

Bloggen

Hammarrundan 2014 - 30:e augusti 2014

Även i år fick vi den stora äran att "roa och oroa" besökarna på årets upplaga av Hammarrundan. Hammarrundan är ett cykellopp som i år genomfördes för 46:e gången. Trots vädrets makter genomförde Cykelshow sin bejublade show med ett fantastiskt gensvar från ortsbor och tillresta besökare. Jnytt hade givetvis en reporter på plats som lagt upp bilder och en kort filmsekvens från vår show, reportaget finns att läsa på jnytt.se

Bankeryds Vårmarknad 2013 - 19:e maj 2013

Lördagen den 18 maj var vi för andra året i rad plats i Bankeryd och underhöll både gammal som ung med vår fantastiska show. I klippet nedan kan ni se några korta sekvenser från när vi roade alla underbara Bankerydsbor. Det var Cykelakuten i Bankeryd som än en gång såg till att vi fick visa oss på styva linan.

Bankeryds Vårmarknad 2012 - 12:e maj 2012

En regnig lördageftermiddag den 12 maj var vi plats i Bankeryd och underhöll både gammal som ung med vår fantastiska show. I klippet nedan kan ni se några korta sekvenser från när vi halkade runt på våra stål hinder. Det var Cykelakuten i Bankeryd som såg till att vi fick visa oss på styva linan. Om ni gillade vårt uppträdande så blir vi superglada om ni går in på Facebook och gillar Cykelshow.se.

Vi sponsras av Inspired! - 11:e maj 2012

Cykelshow.se är sponsrade av Inspired med världens bästa Street-Trial-cyklar. Vårt team kör på på Inspireds underbara Fourplay Team cyklar. Är du på jakt efter en Street-Trail-cykel? Cykelshow.se hjälper dig att välja rätt, kontakta oss via formuläret längst ner. Vi ser till att du får rätt modell och vi levererar över hela Sverige.

 Inspired Element 24" - 10 500 kr

Mycket cykel för pengarna, perfekt för nya Street-Trail-åkare. Det var på den här ramen Danny MacAskill blev världsberömd över en natt.

Bra och prisvärda komponenter från några av världens ledande tillverkare så som Trialtech, Truativ och Avid. Mekanisk skivbroms fram och v-broms bak.

 Inspired Fourplay Pro - 14 500 kr

Perfekt allround hoj. Kraftfulla skivbromsar fram och bak. Det är cykeln för dig som vill ta din Street-Trail-åkning till en högre nivå.

Genomgående bra komponenter från de bästa tillverkarna. Drivpaketet är signerat Trautiv Holzfeller och bromsarna är Avids hydraliska Elixir 5 180 mm fram och bak.

 Inspired Fourplay Team - 20 500 kr

Detta är modellen som leder utvecklingen av konceptet Street-Trial. Modellen passar dig som vill ta cyklingen till en högre nivå.

Komponenterna på den här cykeln kommer färgmatchade från världens i särklass bästa tillverkare. Handbyggda hjul från England med Hope nav fram och bak. Unika Hope Inspired Tech 2 EVO-Trial 180 mm skivbromsar fram och bak ser till att det tar stopp i alla lägen.

 Inspired Skye - 25 500 kr

Danny MacAskills signatur modell är uppkallad efter den lilla skotska ön Skye där han växte upp. Denna modell passar dig som bara nöjer dig med det allra bästa och ställer höga krav på kvalité och hållbarhet.

Stor noggrannhet har lagts vid komponentvalet till denna modell. Hjulen är handbyggda av specialister i England av Hopes nav med genomgående axel och urstarka Atomlab fälgar. Unika Hope Inspired Tech 2 EVO-Trial 180 mm skivbromsar fram och bak.

Nyhem 2011 - 24:e juni 2011

Prämiären för vår nya profil med logo, webb och kläder! Prämiären filmades och här kan ni se ett klipp från Nyhem 2011.Kontakta oss för att boka eller om du har frågor.

Vi är grymt trevliga och svarar oftast inom 24 timmar!

Hjältarna bakom

Kontakta oss gärna!